KALEIDOSZKÓP

Boldogságpillanatok#6. – “A megosztott öröm kétszeres öröm.”

Sziasztok! “A megosztott öröm kétszeres öröm.” – tartja a mondás és teljesen egyetértek vele. Ti hogyan osztjátok meg a titeket ért örömforrásokat? A Boldogságpillanatok írásakor újra átélem a héten megélt csodákat, így tudom hosszútávon is megőrizni az élet szépségébe vetett hitemet. Szemfülesek észrevehették, hogy már az előző posztban is megjelent egy fiú, akit többször említek…. Tovább »

Boldogságpillanatok#5. – “Love is in the air”

Sziasztok! Áldott Húsvétot kívánok! 🙂 Remélem, hogy mindenki maximálisan tudja élvezni ezt a négy napos szünetet. Esztek, isztok, családdal, barátokkal jól szórakoztok. Én nem panaszkodhatok! 😉 Írjatok, nektek mivel telnek az ünnepek? (A Boldogságpillanatokat átidőzítettem vasárnapra.) ♥ Öcsémék itthon – Nem beszélgettünk valami sokat, de legalább láttam őt! ♥ Írni és blogot tervezni – Izgalmas… Tovább »

Boldogságpillanatok#4. – A tökéletes hétvége

Sziasztok! Tudsz-e örülni a legkisebb apróságnak? Van melletted valaki, aki segít abban, hogy meglásd magad körül a csendes csodákat? Tegnap a Költészet Napja alkalmából megosztottam a Facebook oldalon a kedvenc versemet. Szeretettel ajánlom neked is! 🙂 A héten úgy alakult, hogy csak mostanra tudtam összeszedni az általam átélt boldogságpillanatokat. Cserébe hosszú lesz! 😉 ♥ Hétfő… Tovább »

Boldogságpillanatok#3. – Édes semmittevés

Sziasztok!Tudsz-e elengedni? Tudsz-e hálás lenni azért, ami éppen van? Tudsz-e sodródni az árral?Bevallom őszintén, hogy nekem nem mindig mennek ezek, legalábbis eddig nem volt egyértelmű számomra, hogy semmi gond nincs, ha nem vagyok szupermotivált és szuperhatékony. Hiszen néha az a legjobb, ha élvezzük az édes semmittevést! A héten mondjuk kijárt a jóból, de ezért tudatosan… Tovább »

Boldogságpillanatok#2. – Indulás az álmok útján

Sziasztok! Talán az óraállítás, talán a hétvégén kapott izgatottság keltett fel egy órával hamarabb. Nehezen is aludtam el, szóval ez igazán meglepő, mégsem vagyok álmos. Sőt elképesztően motivált vagyok, s hogy még jobban induljon a nap, boldogságpillanatokat gyűjtögetek.♥ Kora reggel kilépni a friss levegőre és nyújtózni egy nagyot♥ Az én édeskedves drága barátnőm frissítette a… Tovább »

“Kövesd a fehér nyulat!” – avagy mutatok egy utat Csodaországba

Sziasztok!Érezted már úgy magad, hogy Csodaországba csöppentél!? Én már igen, sőt az is megfogalmazódott bennem, hogy majd írok egy életrajzi ihletésű könyvet erről. Most azonban azt szeretném, hogy Te is megtapasztald, milyen ha csodákkal teli az életed. Nincs nálam a bölcsek köve, ellenben van tapasztalatom, adni és írni akarásom, jóindulatom és elfogadásom. Szeretnélek meghívni Téged,… Tovább »

Boldogságpillanatok#1. – Tiszta lappal

Sziasztok!Izgatottan vártam, hogy a Honey* apró csodáin mikor érem el a 100. Bögre-naplót. Ehhez képest most nyitottam egy új blogot, ahol tiszta lappal indulok. Visszajelzéseitekből úgy érzem, hogy szívesen olvassátok ezeket a boldogságpillanatokat, úgyhogy folytatom az írásukat:♥ Kedden kaptam egy telefont, ami újabb kilátásokkal kecsegtet a jövőmre nézve♥ A hét közepén lévő egy napos szünetet… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!